Wie blogt hier

De gewoonste man van de wereld, maar dat denken er zo veel. De man is af en toe Sprakeloos door om zich heen te kijken. Soms ben je dan het liefst een struisvogel, kop in het zand en het bestaat gewoon niet. Op andere momenten flitst er een blogje door mijn hoofd, een beetje vilein, maar volgens mij nooit gemeen, zoekend naar de juiste scherpte.

naast columns ook zelf kleine verhaaltjes maakt (spranonkels) en die bovendien buiten Sinterklaastijd zich af en toe schuldig maakt aan een rijmpje.


Wilt u mij en mijn weblog volgen dat kan op Twitter @SprakeloosI

10 gedachtes over “Wie blogt hier

 1. Hoi Vincent,
  Je popte op in mijn Linkedin als ‘someone I may know’ en nou ben ik hier… Prachtige blog heb je. En fijn om eindelijk eens een verstandige gewone man aan het werk te zien.
  Hartelijke groet,
  Wouter van Casteren

  • Dag Wouter, tja bloggen en angst voor privacy gaat niet zo heel goed samen, dus…… Moet ik veronderstellen dat het niet zo goed gaat want geen gewone verstandige mannen in je omgeving. Dat is sneu. Leuk dat je blog hebt gevonden
   gr. Vincent

   • Nu ja, de gewone man: dat is tegenwoordig toch al snel Henk van Ingrid. Daarvan ken ik er inderdaad niet zoveel. Nuances associeer ik ook niet meer zo snel met gewoon, in dit tijdsbestek. Maar verder gaat het best goed met me. Gewoon eigenlijk.
    Succes met je schrijfwerk. Leest vlot en onderhoudend weg.
    Ps: sind kort werk ik in Nijmegen…. aan de St. Annastraat. Voelt wel maf na al die jaren….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s