Mijn eerste Komoot: Vreemdgaan

Is twee keer vreemd gaan het begin van een relatie, of is het nog een ondeugd die door de vingers gezien kan worden? Met deze vraag ging ik mijn eerst avontuurtje in het Pinksterweekend te lijf. Het antwoord heb ik nog niet. Het geweten speelt af en toe op, het is onwennig en nog zoeken naar de juiste knoppen. Maar goed, het leed is geschied. Ik moet leren omgaan met het vreemd gaan of een nieuwe relatie opbouwen. Misschien is het wel mogelijk om twee relaties te onderhouden, ruimdenkend als ik ben. Een menage a troi, dat klinkt best wel goed. Ik zal u verslag doen van de avonturen. Na ruim twee jaar klompenpaden, 57 sessies komen we aan in Drenthe. Geen klompenpaden maar wel een vurig verlangen om te wandelen. Je zoekt eens op de wandelmarkt en vindt een potentiële welwillende partner. Een partner met alles er op en eraan, maar geen klompenpad. Ik trof Komoot, zo heet ze, en ze doet het met je op de hele wereld, maar ook in Drenthe en omgeving dus. Eenmaal begonnen was er geen weg meer terug. Ze leidt via een keurig navigatieprogramma, ze geeft uitleg aan haar omgeving en ze brengt je uitgeput, afhankelijk natuurlijk van je conditie, terug naar het startpunt.

Rondje Borger was fijn, het pad heette Hunebed D27, een aanrader. Ik wil het best delen, maar niet te massaal, want anders wordt het zo’n afgelikte boterham. Hoe alles werkt met Komoot is me nog niet duidelijk, maar morgen weer.

Over sprakeloosid

Sprakeloos, en verhalen over die sprakeloosheid, maar ook verhalen die me sprakeloos doen staan. Kortom, over politiek, maatschappij, boeken, eigen verhalen en soms iets over mezelf. Maar verhaalt niet ieder geblogt woord over mezelf. Kortom, sprakeloos verhalen.
Dit bericht werd geplaatst in Komoot en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Mijn eerste Komoot: Vreemdgaan

  1. Pingback: Verdere polarisatie op het Markluiderpad | sprakeloosverhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s