Groepsseks in de polder

20180603_121104

 

In een tijd waar alles kan, of in ieder geval alles zou moeten kunnen, was het even schrikken. Als argeloze fietser sta je even te kijken. Meerdere tientallen schapen gegroepeerd in een massale groepshug. Als ik naïef zou zijn, had ik nog kunnen denken deze beesten het lam in zich vonden en  het aloude spelletje ‘De boom die wordt hoe langer hoe dikker’ spelen. Ik ben niet naïef en misschien heb ik wel een dirty mind. Het eerste wat ik denk is waarom zo’n openbare groepsorgie op zondagmorgen? Wat drijft een meerderheid van deze schapen om bijna stil rondom een boom gegroepeerd te staan? Waarom is er iets verderop een iets kleinere groep die zich afgescheiden heeft? Zou dit kleine groepje een aparte fetisj hebben? Wat denken de individuen die niet meedoen? Zijn dat voyeurs, zijn ze te oud of te jong om mee te doen? Mogelijk dat ze noodgedwongen beschaamd moeten toekijken hoe hun soortgenoten zich laven aan elkaar?

 

Kortom allemaal vragen die voor mij onbeantwoord blijven. Want als het geen seks is, of in ieder geval wederzijdse genegenheid of een zuivere vorm van vrouwenliefde, ik neem aan dat er geen rammen in staan, wat is het dan wel? Wat drijft de ooien? Is er sprake van massahysterie die het spreekwoordelijke kuddegedrag versterkt? Het weer is wat bedrukt, dus een onweersbui in de loop van de dag is niet uitgesloten, maar van direct gevaar is nog zeker geen sprake. En als het noodweer toeslaat, de bliksem de boom raakt, dan transformeert de orgie in een massagraf. Tientallen schapen zullen het loodje leggen. Voor het aanstaande Suikerfeest is dat misschien een voordeeltje. Tenminste, ik weet niet als de Allesbestierende, in dit geval Allah, via de weergoden de schapen dood, of de schapen dan halal zijn?

 

20180603_121149

Een passende close-up?

Voorlopig onweert het nog niet, de schapen staan mogelijk nog bij elkaar hun groepsknuffel te continueren. Ik kan het niet met zekerheid zeggen, want als fietser denk je na een paar minuten toch dat je overbodig bent in dit groepsgebeuren. Met vele vragen in mijn hoofd fiets ik verder. Maar als er onder mijn lezerspubliek een schapenfluisteraar is, dan hoor ik graag wat de schapenratio achter dit gedrag is. Bij mezelf zal ik wel te rade gaan waarom ik als eerste aan groepsseks denk. De uitslag van dat zelfonderzoek houd ik trouwens wel voor mezelf.

2 gedachtes over “Groepsseks in de polder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s