Begrip, van de dag (87) JEB

 

JEB

Het wordt geen stukje over de zoveelste Bush die de wereld gaat veroveren met zijn rare ideeën hoe Amerika de wereld naar de hand gaat zetten van enkele mondiale machthebbers. Het is een stukje over positiviteit. JEB staat voor Jochems Energie Bedrijf. Gisteravond gekeken naar een van de vrolijkste stuiterballen van de Nederlandse samenleving. En bij iedere stuiter komt er iets vrij dat in de atmosfeer belandt. Machtig veel energie heeft die gast zeg en dan ook nog met een positieve lading. Als ik minder dan een procent van hem mocht krijgen, zou ik de wereld aankunnen.

En dan moet je nagaan, dan functioneer ik op normaal niveau, ik kan meestal mijn eigen wereld goed aan met mijn eigen energie. Als er toch zoiets kon bestaan dat mensen met te weinig, of erger nog negatieve energie, zich konden laden aan types als Jochem Myer. Dat zou een gat in de markt zijn, Jochem Myer oplaadpalen voor lustelozen en losers. Het zou in het pakket van iedere ziektekostenverzekering moeten zitten.

Myer stuitert als een waar Teigertje van Winnie de Pooh over het podium en onderwijl zegt hij hele grappige en zinvolle dingen in zijn show Even Geduld a.u.b. Maar eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel geduld, want met al die boze Nederlanders is ieder sprankje positieve energie welkom. Hopelijk is Jochem ook een beetje een tijgertje in de echtelijke stonde, of van mijn part stiekem daarbuiten hoewel hij beweert Doutzen Kroes, niet te zullen bezoedelen. Met wat meer JEB oplaadpunten zijn we van een positieve toekomst verzekerd. Het gaat me te ver om een Jochem Myer fokprogramma te stimuleren, dus Jochem doe je best.

Een gedachte over “Begrip, van de dag (87) JEB

  1. Pingback: Begrip, van de dag (88) Mag ik dan bij jou | sprakeloosverhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s