Laatste t-shirt product + jaarcijfers

De directeur van de Sprakeloos T-shirt company maakt gebruik van het onlangs verschenen nieuwste shirt ontwerp om de jaarcijfers over 2010 bekend te maken.

De omzet was precies €20, 05

De netto winst was -€0,05

De ontwikkelingskosten en arbeidskosten zijn hierin niet verdisconteerd.

Aantal dragers van heuse Sprakeloos T-shirts is: 4.

Dat is een spectaculaire stijging in vergelijking met 2009, maar we gaan voor 2011 voor minimaal vier nieuwe ontwerpen en een omzet stijging die minimaal boven het Break Even Point ligt. Moet haalbaar zijn, misschien moet de marketing beter? Zie hieronder, suggesties zijn welkom.

Het regent winterfoto’s en voorlopig vindt iedereen het nog prachtig. Ook ik ben gisteren aan de slag gegaan om de witte pracht voor de eeuwigheid vast te leggen. Het doel was echter wel een foto voor mijn tweede Sprakeloos T-shirt. Om dit te bereiken zijn er nog al een aantal hobbels te overwinnen.

Allereerst natuurlijk de kou, maar daar is iets tegen te doen. Vervolgens heb ik te maken met mijn dinky-toy fototoestelletje, leuk voor vakantiekiekjes, maar tegen het fotografeergeweld op het vk-blog vaak een zwak aftreksel. Ik moet stellen de foto die ik uiteindelijk heb uitgekozen stemde me tot tevredenheid.

Het derde opstakel is de bewerking van de foto. Een beetje snijden, een beetje nuances aanbrengen in het simpele programma van Microsoft (zonder toeters en bellen) leverde voor mij het juiste resultaat.

Dan komt het moeilijkste, de foto bewerken met, wederom een simpel Paint programma van Microsoft. Het was vechten gedurende drie uur om het te krijgen totdat ik enigszins content was. Een van de belangrijkste ‘missing links’ is het ontbreken van een meetlintje en ook de basiskennis van het programma uiteraard.

Op het blote oog en met veel gvd’s uiteraard, staat hieronder het resultaat.

.

(in het echt wel leesbaar)

Vanaf woensdag draag ik dus mijn TWEEDE Sprakeloos T-shirt. Belangstelling? Mail gerust en we overleggen hoe jij het shirt kan krijgen (€20,- euro exclusief € 2,- verzendkosten voor Nederland.)

Reeds eerder verschenen: Wasbordjes

6 gedachtes over “Laatste t-shirt product + jaarcijfers

  1. Moet je doen ! Ik heb zelf al heel wat t-shirts geproduceerd. Vroeger tekende ik er gewoon op met viltstiften, tegenwoordig kun je heel mooi je eigen striptekeningen er op strijken. Maar geld brengt het allemaal niet op, hoor…;o)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s