Sprakeloos t-shirt 1: WASBORDJES

Tromgeroffel zwelt aan, hooggeëerd blogpubliek, heel trots kondig ik u aan mijn eerste produkt van mijn eigenste huisvlijt. Soms heeft een mens zo’n lampje boven zijn hoofd hangen, maar over het algemeen doe je er niets mee, hooguit een beetje dagdromen.

Twee weken geleden dacht ik, waarom zou ik niet mijn eigen t-shirts gaan ontwerpen? Lijkt me leuk. In tweede instantie bedacht ik allerlei zaken die zoiets in de weg kunnen staan, niet in de minste plaats mijn beperkte belangstelling voor allerlei computerprogramma’s.

Smoesjes, afgelopen weekend een paar ontwerpjes gemaakt, ik heb er inmiddels al wel vijftig in mijn hoofd. Vandaag met behulp van mijn oudste zoon heb ik enig afwerking bewerkstelligd en ik toog met een USB stick, die ik nog snel moest kopen, naar een fotowinkel. En zie hier het resultaat.

Natuurlijk kan het beter, maar voor een eerste shirt ben ik dik tevreden.

 

Op een hangertje in de tuin. Misschien ben ik nog wel het meest trots op de tekst rechtsonder ‘© Sprakeloos T-Shirts’

 

Een echte Sprakeloos wappert in de wind.

 

De echte Sprakeloos wordt bewoond door……een echte Sprakeloos. Zijn buik naar voren geduwd als een echte directeur van zijn eigen T-Shirt company.

Belangstelling, mail gerust deze blogger! Voor twintig euro per stuk exclusief verzendkosten bent u in bezit van een heuse Sprakeloos en nog wel van de eerste persing. (titigo@live.nl)

11 gedachtes over “Sprakeloos t-shirt 1: WASBORDJES

    • verkoopt niet, dat wil zeggen eentje en twee cadeau’s voor bekenden. Zit meer te denken aan het zoeken naar publiek richting website, kunnen ze het tshirt ‘lullig vinden’ misschien blijft het hangen (en terugkeren op andere stukken) streven is toch echt weer het gemiddelde van 150 per dag (mag iets minder, maar och het streven is ook wat waard.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s